Restaurant Skovlyst giver Dem en unik oplevelse til Deres arrangement. Vores køkkenchef har sammensat spændende menuer, der kæler for ganen – et smagseventyr for alle sanser.
- Velkomst efter eget valg (Skovlyst Special, Kir, Blue Kontiki)
- Husets vin ad libitum
- 1 gl. dessertvin
- Kaffe/the m. hjemmebagt kransekage
- 1 gl. cognac eller likør
- Fadøl
- Sodavand
- Husets vin
- Fadøl
- Sodavand
- Husets vin
- 4 slags spiritus
- Skaldyrscocktail på friske salater, sauce vert og hjemmebagt flûtes.
- Braisseret kalvesteg m. grilltomater haricot verts, pommes rissolees og flødesauce.
- Hjemmelavet islagkage m. nøddebunde, chokoladesauce og frisk frugt.
- Indbagt laks m. spinat, sauce hollandaise og broccoli.
- Rosastegt oksefilet m. friske grønsager og pommes rosettes.
- Islagkage a la Skovlyst Special m. brændte mandelbunde og cognac-karamelsauce.
- Carpaccio m. friske salater, flûtés og smør.
- Krydderstegt mørbrad af frilandsgris m. citronkartofler og friske grønsager.
- Scwabisk æbletærte m. myntesauce.
- Kold dampet kyllingebryst m. plukket salat, pære-rødbedesalat og hjemmebagt flûtes.
- Rosastegt filet af ungdyr m. friske grønsager, dagens kartoffel og karsecremesauce
- Desserttallerken m. kage, parfait, sorbet, frisk frugt og frugtcoulis.
- Pirog m. krebsehaler, fetaost og oregano m. pisket citruscreme.
- Rosastegt oksemørbrad m. årstidens friske grønsager og timiansauce.
- Crêpes m. parfait og friske bær.
- Røget lakseroulade på frisk salat m. ferskvandskrebs og hjemmebagt flûtes.
- Helstegt kronhjortefilet m. friske grønsager, dagens kartoffel og druesauce.
- Bagt mandelrand m. chokolade, iscreme og frisk frugt.
- Medaillon af røget laks på leje af rød mangold m. hyben-honning chutney.
- Zebrafilet m. pastinak og persillerod i lakridsrodscreme.
- Crème brûlée.
- Tatar af røget hellefisk m. hakket purløg, hakket rødløg og hjemmesyrnet fløde.
- Rosastegt andebryst m. hvidløgssirup, torvets friske grønsager og enebærsauce.
- Champagnesorbet m. ristede mandler.
- Spansk manchego og smørristet rugbrød.
- ½ hummer naturel m. citron, kaviar, hjemmebagt flûtes og smør.
- Freezomintsorbet.
- Lammekrone m. spæde grønsager, dildkartofler og rosmarinsky.
- Chokolademousse m. eksotiske frugter.
- 2 slags sild m. løg, kapers og karrysalat.
- Fiskepaté m. sauce vert.
- Gravad laks m. sennepsdressing.
- Æg m. rejer og kaviar.
- Dyrlægens natmad.
- Roatbeef m. ristet løg, agurkesalat og remoulade.
- Kold ribbensteg m. rødkål, agurkesalat og svesker.
- Kold kartoffelsalat.
Lune retter:
- Fiskefilet m. citron og remoulade.
- Frikadeller.
- Glaseret skinke.
Desserter:
- Ostebræt m. tilbehør.
- Frugtsalat.
min. 25 couverter
- Røget hellefisk m. asparges.
- Gravad laks m. sennepsdressing.
- Rejer m. citron og mayonnaise.
- Krebsehaler m. kaviar.
- Oksetrekantsteg.
- Kalkunbryst.
- Krydderstegt nakkefilet.
- Herregårdskartofler.
- Salatbar.
- Brød og smør.
- Ostebræt m. tilbehør.
min. 25 couverter
- 4 slags rundstykker.
- Franskbrød, grovbrød, rugbrød, knækbrød og kiks
- Smør, honning og Nutella
- 3 slags marmelade
- Karrysild m. tilbehør
- Leverpostej, røget rullepølse, spegepølse og skinke
- Skæreost, brieost, blåskimmelost og rødkitte ost
- Brunchpølser, braskartofler, scrample eggs og bacon
- Pandekager m. sirup
- 4 slags wienerbrød
- 2 slags juice, kaffe og the
min. 25 couverter
Fransk løgsuppe m. flûtes.
- Flødelegeret aspargessuppe m. flûtes.
- Røget landskinke m. stuvet spinat.
- Pølsebord m. garniture og brød.
- Skinke m. porretærte og mixed salat.
Vi sammensætter gerne menu efter sæson og årstid samt tilbyder et bredt udvalg af dansk og eksotisk vildt:
- Duer
- Fasaner
- Ænder
- Perlehøns
- Kronhjort
- Sommerbuk
- Hare
- Bison
- Gnu
- Kudu
- Springbuk
- Zebra
- Kænguru
- Pyton
- Krokodille
Netto kontant – hvis ingen anden aftale er indgået.
Ved reservation af lokale mere end 12 mdr. forud betales depositum kr. 3500,-
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.