MENUKORT

Nedenfor ser De vores menukort. Et menukort, der afspejler Restaurant Skovlyst’s ambitioner om at give Dem en unik oplevelse i en fusion mellem det danske og det franske køkken med respekt for det ærlige og enkle. Udgangspunktet for retterne er altid årstidens udvalg af råvarer.

FROKOST - kl. 12.00 - 15.00

Pariserbøf med lille fadøl, rødbeder, løg, kapers, peberrod og æggeblomme
 
kr. 180,-
Stjerneskud
 
kr. 145,-
Alpeplatte - udvalg af div. røgvarer samt ost
 
kr. 158,-
‘’Skovbræt’’ 3 håndmadder + 1 gl. øl
 
kr. 125,-
3 slags sild m/garniture, brød og smør
 
kr. 128,-
‘’Skovplatte’’
 
kr. 150,-

Aftenkort - A La Carte kl. 18.00 - 21.00

Aftenmenu:

1 ret
 
kr. 218,-
2 retter
 
kr. 275,-
3 retter
 
kr. 328,-
4 retter
 
kr. 388,-
5 retter
 
kr. 440,-

– spørg tjeneren for aftenmenu

 

Supper:

Krebshaler i hummercreme, tilsmagt med cognac m/hjemmebagt flutes
 
kr. 142,-
Hønseconsommé m/grønne krydderurter
 
kr. 138,-

 

Forretter

Hvidvinsdampede muslinger m/flutes og smør
 
kr. 165,-
Røget landskinke m/asparges og revet parmesanost
 
kr. 158,-
Devils on Horseback
 
kr. 190,-

 

Fiskeretter:

Stegt rødspætte m/hvide kartofler, citron og smørsauce
 
kr. 248,-
Dagens fisk - spørg tjeneren
 
kr. 265,-
Dampet laks m/pommes rosettes og beurre blanc
 
kr. 258,-

 

Stegeretter:

Flamberet peberbøf m/mild madagascarpebersauce og dagens kartoffel
 
kr. 245,-
Medaillon af frilandsgris m/årstidens grønt
 
kr. 228,-
Kronhjortefilet m/årstidens grønt og vildtflødesauce
 
kr. 308,-

 

Ost:

Fynsk røgeost m/tilbehør
 
kr. 115,-
Ostetallerken m/udvalg af oste
 
kr. 165,-

 

Desserter:

Hjemmelavet islagkage m/frisk frugt og cognac/karamelsauce
 
kr. 128,-
Crêpes m/parfait
 
kr. 128,-

Vinmenu

Vin til 2 retter
 
kr. 175,-
Vin til 3 retter
 
kr. 255,-
Vin til 4 retter
 
kr. 308,-
Vin til 5 retter
 
kr. 348,-

Kolde drikke

Sodavand
 
kr. 30,-
Øl - flaske
 
kr. 36,-
Fadøl 0,3 ltr.
 
kr. 40,-
Fadøl 0,5 ltr.
 
kr. 66,-

 

Har De specielle ønsker til Deres menu, skal vi gøre vort yderste for at opfylde dem
– spørg venligst Deres tjener.
Vi tilbereder gerne diæt – og vegetarmenu

 

Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.

Top