MENUER

Restaurant Skovlyst giver Dem en unik oplevelse til Deres arrangement. Vores køkkenchef har sammensat spændende menuer, der kæler for ganen – et smagseventyr for alle sanser.

VINARRANGEMENT

  • Velkomst efter eget valg (Skovlyst Special, Kir, Blue Kontiki)
  • Husets vin ad libitum
  • 1 gl. dessertvin
  • Kaffe/the m. hjemmebagt kransekage
  • 1 gl. cognac eller likør
Pr. couvert
 
kr. 268,-

FRI BAR ARRANGEMENT EFTER MIDDAGEN / VARIGHED MAX 2 TIMER

Fri bar 1

  • Fadøl
  • Sodavand
  • Husets vin
Pr. courvert
 
kr. 98,-

Fri bar 2

  • Fadøl
  • Sodavand
  • Husets vin
  • 4 slags spiritus
Pr. couvert
 
kr. 138,-

Selskabsmenu

  • Krebsehaler på friske fynske salater m. limefrugt og jomfruolivenolie.
  • Braisseret skank af frilandsgris m. årstidens spændende garniture.
  • Lys chokoladecremekage m. friske bær.​
​Pr. couvert
 
kr. 198,-
  • Skaldyrscocktail på friske salater, sauce vert og hjemmebagt flûtes.​
  • Braisseret kalvesteg m. grilltomater haricot verts, pommes rissolees og flødesauce.​
  • Hjemmelavet islagkage m. nøddebunde, chokoladesauce og frisk frugt.
​Pr. couvert
 
kr. 228,-
  • Indbagt laks m. spinat, sauce hollandaise og broccoli.
  • ​Rosastegt oksefilet m. friske grønsager og pommes rosettes.
  • Islagkage a la Skovlyst Special m. brændte mandelbunde og cognac-karamelsauce.
​Pr. couvert
 
kr. 248,-
  • Tigerrejer i tempuradej m. canadiske vilde ris og sød chilisauce.
  • ​Krydderstegt mørbrad af frilandsgris m. citronkartofler og friske grønsager.
  • Scwabisk æbletærte m. myntesauce.​
Pr. couvert
 
kr. 258,-
  • Kold dampet kyllingebryst m. plukket salat, pære-rødbedesalat og hjemmebagt flûtes.
  • Rosastegt filet af ungdyr m. friske grønsager, dagens kartoffel og karsecremesauce
  • Desserttallerken m. kage, parfait, sorbet, frisk frugt og frugtcoulis.
Pr. couvert
 
kr. 268,-
  • Pirog m. krebsehaler, fetaost og oregano m. pisket citruscreme.
  • ​Rosastegt oksemørbrad m. årstidens friske grønsager og timiansauce.
  • Crêpes m. parfait og friske bær.​
Pr. couvert
 
kr. 328,-
  • Røget lakseroulade på frisk salat m. ferskvandskrebs og hjemmebagt flûtes.
  • Helstegt kronhjortefilet m. friske grønsager, dagens kartoffel og druesauce.
  • Bagt mandelrand m. chokolade, iscreme og frisk frugt.
Pr. couvert
 
kr. 358,-

Gourmet menu

  • Medaillon af røget laks på leje af rød mangold m. hyben-honning chutney.
  • Zebrafilet m. pastinak og persillerod i lakridsrodscreme.
  • Crème brûlée.​
​Pr. couvert
 
kr. 378,-
  • Tatar af røget hellefisk m. hakket purløg, hakket rødløg og hjemmesyrnet fløde.
  • ​Rosastegt andebryst m. hvidløgssirup, torvets friske grønsager og enebærsauce.
  • Champagnesorbet m. ristede mandler.
  • Spansk manchego og smørristet rugbrød.​
Pr. couvert
 
kr. 398,-
  • ½ hummer naturel m. citron, kaviar, hjemmebagt flûtes og smør.
  • Freezomintsorbet.
  • ​Lammekrone m. spæde grønsager, dildkartofler og rosmarinsky.
  • Chokolademousse m. eksotiske frugter.
​Pr. couvert
 
kr. 458,-

Skovlyst Buffet

  • 2 slags sild m. løg, kapers og karrysalat.
  • Fiskepaté m. sauce vert.
  • Gravad laks m. sennepsdressing.
  • Æg m. rejer og kaviar.​​
  • Dyrlægens natmad.
  • Roatbeef m. ristet løg, agurkesalat og remoulade.
  • Kold ribbensteg m. rødkål, agurkesalat og svesker.
  • Kold kartoffelsalat.
    Lune retter:
  • ​Fiskefilet m. citron og remoulade.
  • Frikadeller.
  • Glaseret skinke.​
    Desserter:
  • Ostebræt m. tilbehør.
  • Frugtsalat.
​Pr. couvert
 
kr. 198,-

Skovlyst Gourmet Buffet

  • Røget hellefisk m. asparges.
  • Gravad laks m. sennepsdressing.
  • Rejer m. citron og mayonnaise.
  • Krebsehaler m. kaviar.
  • O​ksetrekantsteg.
  • Kalkunbryst.
  • Krydderstegt nakkefilet.
  • Herregårdskartofler.
  • Salatbar.
  • Brød og smør.
  • Ostebræt m. tilbehør.
Pr. couvert
 
kr. 275,-

Natmad

Fransk løgsuppe m. flûtes.

Pr. couvert
 
kr. 78,-
  • Flødelegeret aspargessuppe m. flûtes.
Pr. couvert
 
kr. 78,-
  • Pariserbøf.
Pr. couvert
 
kr. 78,-
  • Røget landskinke m. stuvet spinat.
Pr. couvert
 
kr. 98,-
  • Pølsebord m. garniture og brød.
Pr. couvert
 
kr. 98,-
  • Skinke m. porretærte og mixed salat.
Pr. couvert
 
kr. 98,-

Dansk Vildt

Vi sammensætter gerne menu efter sæson og årstid samt tilbyder et bredt udvalg af dansk og eksotisk vildt:​

  • Duer
  • Fasaner
  • Ænder
  • Perlehøns
  • Kronhjort
  • Sommerbuk
  • Hare

Eksotisk Vildt

  • Bison
  • Gnu
  • Kudu
  • Springbuk
  • Zebra
  • Kænguru
  • Pyton
  • Krokodille

Betalingsbetingelser

Netto kontant – hvis ingen anden aftale er indgået.

Reservationer

Ved reservation af lokale mere end 12 mdr. forud betales depositum kr. 2500,-

Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.

Top