GAVEKORT & GAVER

Gavekort

Med et gavekort kan De forkæle dem De holder af med en lækker middag kombineret med en fantastisk naturoplevelse i de sydfynske “alper” eller imponere forretningsforbindelser i unikke omgivelser og med moderne AV-udstyr til præsentation af netop Deres virksomhed.

Gavekortet kan købes med et valgfrit beløb, der kan benyttes til alt hos Restaurant Skovlyst, eksempelvis vores a la carte eller til Gourmetbuffet. Gavekortet købes og afhentes hos Restaurant Skovlyst.
Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

GAVER

Har De også nydt vores dejlige omgivelser og ønsker De at tage lidt af de gode minder med hjem kan dette også lade sig gøre – fra vores lille souvenirbutik kan følgende købes på Restaurant Skovlyst:

Se også vores nye Anthony produkter her

 

Skovlyst Alperum, 35% alc.
 
kr. 188,-

En limited edition. Denne version af krydret rom er lagret i sherryfade for at give ekstra bløde noter af karamel, kirsebær og kakao.

 

Skovlyst Vodka, 40% alc.
 
kr. 185,-

I de fynske alper er det lykkedes os at skabe en helt unik og mild vodka, der er blød og afrundet uden skarpe toner. Denne vodka får vi tappet ved Den Bornholmske Spritfabrik.

 

Skovlyst Gin, 40% alc.
 
kr. 188,-
Produceret efter egen opskrift. Fantastisk gin med velafbalanceret fyrnålesmag og mild aroma.
Kan nydes ren eller perfekt til gin og tonic.
 
 
Skovlyst Akvavit, 40% alc.
 
kr. 160,-

Vi har kreeret en ren og klar akvavit, der med sin diskrete antydning af kommen og dildkrone har en fremragende blød og rund smag, samt en behagelig krydret eftersmag. Disse afbalancerede smagsnuancer gør den til en perfekt ledsager til det gode kolde bord, da den aldrig vil være for dominerende.

 

Skovlyst Krydder Akvavit, 42% alc.
 
kr. 160,-

Denne gyldne luksusakvavit på 42 % har en fyldig, blød og behagelig smag. De flotte »gardiner« på glasset afslører, at her er tale om en akvavit med fylde.

 

Skovlyst Bitter, 38% alc
 
kr. 160,-

Denne bitter er meget karakterfuld med en behagelig rund smag og duft, hvor blandt andet rønnebær og kanel svagt kan anes. Eftersmagen er meget mild bitter med en snert af let sødme. Skovlyst Bitter er med sin fine balance, smag og karakter en bitter i absolut særklasse, som klart rammer den »brede« smag.

 

Skovlyst skjorte med logo, i størrelser: 41/42 eller 43/44
 
kr. 299,-
Slipsenål
 
kr. 249,-
Slips
 
kr. 149,-
Pakkepris: Skjorte, slips og slipsenål
 
kr. 550,-
Top