Nedenfor ser De vores menukort. Et menukort, der afspejler Restaurant Skovlyst’s ambitioner om at give Dem en unik oplevelse i en fusion mellem det danske og det franske køkken med respekt for det ærlige og enkle. Udgangspunktet for retterne er altid årstidens udvalg af råvarer.
Pariserbøf med lille fadøl, rødbeder, løg, kapers, peberrod og æggeblomme
kr. 210,-
Alpeplatte - udvalg af div. røgvarer samt ost
kr. 198,-
‘’Skovbræt’’ 3 håndmadder + 1 gl. øl
kr. 145,-
3 slags sild m/garniture, brød og smør
kr. 135,-
– spørg tjeneren for aftenmenu
Krebshaler i hummercreme, tilsmagt med cognac m/hjemmebagt flutes
kr. 160,-
Hønseconsommé m/grønne krydderurter
kr. 148,-
Hvidvinsdampede muslinger m/flutes og smør
kr. 178,-
Røget landskinke m/asparges og revet parmesanost
kr. 175,-
Devils on Horseback
kr. 228,-
Stegt rødspætte m/hvide kartofler, citron og smørsauce
kr. 275,-
Dagens fisk - spørg tjeneren
kr. 298,-
Dampet laks m/pommes rosettes og beurre blanc
kr. 285,-
Flamberet peberbøf m/mild madagascarpebersauce og dagens kartoffel
kr. 268,-
Medaillon af frilandsgris m/årstidens grønt
kr. 245,-
Kronhjortefilet m/årstidens grønt og vildtflødesauce
kr. 335,-
Fynsk røgeost m/tilbehør
kr. 135,-
Ostetallerken m/udvalg af oste
kr. 188,-
Hjemmelavet islagkage m/frisk frugt og cognac/karamelsauce
kr. 148,-
Crêpes m/parfait
kr. 148,-
Vin til 2 retter
kr. 198,-
Vin til 3 retter
kr. 275,-
Vin til 4 retter
kr. 355,-
Vin til 5 retter
kr. 435,-
Har De specielle ønsker til Deres menu, skal vi gøre vort yderste for at opfylde dem
– spørg venligst Deres tjener.
Vi tilbereder gerne diæt – og vegetarmenu
Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.